Technikai segítségnyújtás: E-mail küldése
whatsapp-logo-variant Created with Sketch. Whatsapp chat
B2B
Nem találtunk a keresésnek megfelelő terméket.
Hungarian flag HU
Szállítás

Fedezd fel speciális filamentjeinket

01. 08. 2023

A speciális filamentek a 3D nyomtatáshoz szükséges anyagok olyan egyedi kategóriája, melyek feldobják modelljeid kinézetét azáltal, hogy különböző tulajdonságokat és funkcionalitásokat adnak ezekhez. Szeretnéd, hogy modelljeid világítsanak a sötétben? Természethű elemeket szeretnél imitálni? Csillogás a reggeli napfényben? Ha látni akarod 3D modelljeid hogyan tűnnek ki az átlagos lenyomatok közül akkor speciális filamentek kínálatunk a válasz rá. Fedezzük fel hát együtt termékkínálatunkat!

AzureFilm speciális filamentek

Az AzureFilm speciális filamentek többet jelentenek annál, mint hogy rendkívül strapabíróak és szórakoztató a velük való nyomtatás. Tervezésükkor a már meglévő PLA Original filamentjeinket dúsítottuk speciális keverékekkel. Ezáltal speciális filamentjeink kiemelkedő vizuális effekteket kínálnak, a sötétben való világítástól egészen a különböző fényviszonyokban történő színváltakozásig.

PLA Wood

Először is beszéljünk PLA Wood filamentjeinkről. Ez a termékcsalád tökéletes kombinációja a politejsavnak (PLA) és a biológiailag lebomló, hőre lágyuló műanyagnak, mely valódi fa rostokat vagy fához hasonló részecskéket tartalmaz. Pontosabban, ezek a filamentek 40%-ban újrahasznosított fából és 60%-ban PLA filamentből állnak. Ebből következik, hogy az ezzel a speciális filamenttel nyomtatott modellek visszaadják a különböző árnyalatú, igazi fa illatát, tapintását és kinézetét.
 
A PLA Wood filamentek tökéletesnek bizonyulnak művészi és dekoratív modellek nyomtatásához azok számára, akik ízléses, fa hatású termékeket szeretnének nyomtatni. Széles körben használatosak bútor modellek vagy szobrok nyomtatására. Ami a nyomtathatóságát illeti, a PLA Wood filamentek kompatibilisek a legtöbb olyan 3D nyomtatóval, melyek képes PLA nyomtatására. Mindezek ellenére tartsd szem előtt, hogy ez a speciális filament meglehetősen abrazív így a nyomtatni kívánt modellek lehető legjobb precizitása érdekében vedd fontolóra a legalább 0.6 mm-es, kopásálló fúvóka használatát.

Speciális PLA Wood filamentjeink

A  PLA Wood filamentek három különböző árnyalata található meg termékkínálatunkban:
 
PLA Wood filament Pine

A  PLA Wood filament Pine tökéletes választás, ha a barna lágyabb árnyalatával szeretnél kísérletezni. Próbáld ki te magad és kezdj el gyártani bármit, a lakberendezési tárgyaktól az olyan modellekig, melyekkel modern esztétikai hatást szeretnél elérni.
 
PLA Wood filament Bamboo

A  PLA Wood filament Bamboo egy kissé sötétebb barna árnyalat, finom zöldes alaptónussal. Tökéletes bármilyen növény vagy virághoz kapcsolódó tárgy nyomtatására mivel észrevehetetlenül illeszkedik a környezetbe.
 
PLA Wood filament Cork

Végezetül pedig a PLA Wood filament Cork, amelyik a barna szín egy sötétebb árnyalata, alkalmas asztali rendezők, virágcserepek vagy fali dekorelemek nyomtatására.
 

PLA Wood

PLA Glitter

Mi azt tanácsoljuk, hogy próbáld ki PLA Glitter filament termékcsaládunkat is. Ezek a speciális filamentek csillogó szemcséket tartalmaznak, melyek ragyogó hatást keltenek 3D modelljeidnek. Ezek a típusú PLA speciális filamentek tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik elbűvölő és elegáns kinézetű modelleket szeretnének nyomtatni. A PLA Glitter filamenteket gyakran használják ékszerek, divatos kiegészítők és természetesen, dekorációs elemek nyomtatására.
 
Ezen speciális filament legfőbb előnye azon képessége, hogy egyenletes eredményeket és vizuálisan vonzó, szemet gyönyörködtető hatást biztosít. Mindemellett, a PLA Glitter filamentek nyomtatása egyszerű és könnyű. Egyedüli hátránya, hogy meglehetősen abrazív tulajdonságokkal bír, ezért legalább 0.6 mm-es, kopásálló fúvóka használatát ajánljuk.
 
Különböző árnyalatok széles választékát kínáljuk, a feketétől és fehértől kezdve a zöld, a piros, kék és egészen a természetes hatású PLA Glitter filamentekig.
 

PLA Glitter

PLA Pearl

Ha a túl sok csillogás nem igazán felel meg ízlésednek, még mindig kipróbálhatod PLA Pearl filamentjeinket. Ezek a filamentek arra lettek tervezve, hogy enyhe csillogással ötvözött gyöngyhatást kölcsönözzenek 3D modelljeidnek. Segítségükkel pazar és elegáns kinézetű modelleket nyomtathatsz, amelyek egyedi hangulatot árasztanak magukból.
 
A PLA Pearl filamentek nagyszerűek művészi modellek valamint ékszerek és dekorelemek nyomtatására. Ezen speciális filamentekkel való alkotás tökéletes alkalom arra, hogy teszteld 3D nyomtatási képességeidet, mivel minimális komplikációs kockázatokkal járnak. Válaszd hát ki kedvenc színárnyalataid és kezdődjék a szórakozás!

PLA Marble

A természetes minták szépségének megtestesítéséhez muszáj lecsapnod speciális PLA Marble filamentjeinkre. A PLA Marble filament esztétikus erezettel és színváltozatokkal kényezteti érzékeid. Mi több, a PLA Marble-el való nyomtatás minden bizonnyal kifinomult, elegáns, pazar és letisztult modelleket hagy maga után.
 
Ezek a speciális filamentek kitűnő választásnak bizonyulnak építészeti modellek, szobrok, vázák, lakberendezési tárgyak és egyéb művészi modellek nyomtatásához.
 

PLA Marble

Silk Rainbow Candy

A Silk Rainbow Candy egy olyan filament, amelyik vizuálisan vonzó, fényes és szivárvány hatású megjelenést kölcsönöz modelljeidnek. Ezen speciális filament használatával biztosíthatod, hogy modelljeid színe annak függvényében változik, hogy milyen szögből nézed őket. Ez a filament ideális választás, ha mindent bele akarsz adni 3D projektjeidbe és igazán szemet gyönyörködtető, dinamikus modelleket szeretnél gyártani. Szóval, mire vársz még?
 
Tedd próbára képzeleted Silk Rainbow Candy filamentünkkel és kezdj el felfedezni bármit, a divatos kiegészítőktől, a szórakoztató művészi és kiállítási darabokig.

Silk Rainbow Candy

PLA Skin

Ne feledkezzünk meg PLA Skin filament kollekciónkról sem. Ezt a termékcsaládot azért hoztuk létre, hogy élethű modellek nyomtatását tegyük lehetővé, amelyek az emberi bőr textúráját és kinézetét imitálják. Bármilyen, ezekkel a speciális filamentekkel nyomtatott modell, garantáltan természetes bőr hatást kelt.
 
Akárcsak a többi filamentjeink többsége, PLA Skin filament kollekciónk is könnyen nyomtatható és kezdők számára sem okoz gondot. Egyre népszerűbbé válnak emberi figurák, protézisek és olyan élethű modellek nyomtatásában, amelyek megkövetelik az emberi bőr textúrájának imitálását.

Speciális PLA Skin filamentjeink

PLA Skin filamentünk jelenleg két árnyalatban kapható:
 
PLA Skin filament Latte

A PLA Skin Latte árnyalat meleg és természetes, világosabb bőrtónust imitál, amelyik valóban lehetővé teszi, hogy valósághű modelleket alkoss. Oktatási célra szánt prototípusok vagy modellek, figurák, esztétikus megjelenésű szobrok valamint játék babák nyomtatására használható.
 
PLA Skin filament Cappuccino

PLA Skin Cappuccino filamentünk a barna szín krémes árnyalatát testesíti meg, ami természethű érzetet kelt. A PLA Skin Latte filamenthez hasonlóan, a Cappuccino árnyalat is bármilyen prototípus, játék vagy lakberendezési tárgy nyomtatására alkalmas.

PLA Skin

PLA Glow

Végül, de nem utolsó sorban pedig bemutatjuk speciális, PLA Glow kollekciónkat. Amint azt a termékcsalád neve is mutatja, ezek a speciális filamentek világítanak a sötétben, UV fény alatt vagy napfényben . Két legfőbb előnyük a hosszantartó világító effekt és az, hogy kezdők által is könnyedén használhatóak. Mit nyomtathatsz ezekkel a filamentekkel? Nagyszerű választásnak bizonyulnak lenyűgöző, félelmetes, dekoratív vagy különböző biztonsággal kapcsolatos tárgyak nyomtatására.

Speciális PLA Glow filamentjeink

Három különböző  PLA Glow filament található meg kínálatunkban:  
 
PLA Glow filament UV Light Yellow

PLA Glow UV Light Yellow filamentünk speciális effektje, hogy bármilyen UV fény alatt világít. Ez tökéletessé teszi éjjeli lámpák, gamer kiegészítők vagy akár oktatási eszközök, mint például naprendszerek vagy anatómiai modellek nyomtatására.
 
PLA Glow filament Glow in the dark White

A PLA Glow filament Glow in the dark White ideális, ha finomabb világító hatást szeretnél elérni, mivel a modell napfényben feltöltődik, majd sötétben halványan világít. Bármire használhatod, sötétben halványan világító matricák vagy akár kapcsolók, járdák, vészkijáratok jelölését szolgáló biztonsági jelzések nyomtatására.
 
PLA Glow filament Litho White

A PLA Glow filament Litho White maga a varázslat, mivel fényáteresztővé teszi modelljeidet. Használhatod vicces, szellem dekorációk nyomtatására a következő Halloween-i partidra vagy feldobhatod kerted hangulatát éjszakai jelzőkkel.
 
 

PLA Glow in the dark

Gyakran ismételt kérdések

K: A filamentek különböző típusúak?
V: Sokféle filament létezik, de a speciális filamentek nagy része PLA-ból származik (Wood, Glitter, Pearl, Marble, Glow).
 
K: Mi az az abrazív filament?
V: Az abrazív filamentek általában olyan részecskéket vagy adalékanyagot tartalmaznak, amelyek a szabványos filamenteknél gyorsabban elkoptatják a nyomtató fúvókáját. Abrazív filamentek nyomtatásához nagyobb átmérőjű fúvóka használata ajánlott (0.6 mm).
 
K: Melyik filament a legjobb lámpák nyomtatásához?
V: A legjobb fényviszonyok eléréséhez használhatsz PLA Glow Litho White filamentet, esztétikus állvány nyomtatásához pedig PLA Wood filamentet.
 
Mindent összevetve, speciális filamentjeink remek választásnak bizonyulnak, ha életet szeretnél lehelni a nyomtatott modelljeidbe. Különböző típusokból választhatsz, a fa textúráját imitáló filamentektől egészen azokig, amelyek extravagáns csillogó hatást kölcsönöznek 3D modelljeidnek. Bónuszként pedig, speciális filamentjeink azt is lehetővé teszik, hogy nyomtatott tárgyaid változtassák a színüket vagy világítsanak a sötétben!
 

cookie icon
Sütiket használunk az oldal használatának megértése szempontjából és azért, hogy javítsuk a felhasználói élményt. Ez magába foglalja a tartalom és hirdetések személyre szabását. Kattins itt. a sütik szerkesztéséhez vagy leiratkozásához. Az oldal további böngészésével vagy a jelen értesítés bezárásával elfogadod a sütik használatát.

Adatvédelmi beállítások

Webanalitika

Hirdetések

Webes sütik

Akár 5 terméket is kiválaszthatsz az összehasonlításhoz:

    Összehasonlít Összehasonlítás bezárása